Skip to content

Gespecialiseerd in het ‘winkel klaar’ leveren van bloemen en planten aan retail ketens in Europa

Home Layout

Floramotion is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het winkelklaar afleveren van bloemen en planten aan retailketens in Europa.

Floramotion is ontstaan uit een initiatief van verschillende kwekers; zij bundelen hun krachten om direct te leveren aan retailers. Floramotion is een independent private company en heeft als doel om de consument gezamenlijk — met de partnerkwekers en -leveranciers en de partnerretailers — te verblijden met dagverse bloemen en planten.

Producten

Floramotion biedt een totaalassortiment van bloemen en planten om de eindconsument iedere dag te verrassen. Onze expertise ligt bij het conceptmatig uitdenken en winkelklaar afleveren van bloemen en planten. Kort gezegd, zijn wij uw category manager. Hiernaast gaan wij bewust om met onze leefomgeving en het milieu. Zo gebruiken wij zo min mogelijk plastic voor verpakkingen en houden wij ons continue bezig met het optimaliseren het logistieke proces.

Wij zijn trots op het feit dat wij samenwerken met onze vaste kwekers en leveranciers. Hierdoor zijn wij in staat om verse producten te leveren, tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding

Bloemen

De wens van de consument is het uitgangspunt. Daarom wordt de samenstelling van de boeketten afgestemd op de wensen van de consument en lokale trends. Wij zijn gespecialiseerd in het winkelklaar afleveren van boeketten en monolijnen. Wij verpakken deze in eigen beheer op onze locatie in het hart van de bloemenindustrie: Bloemenveiling Royal Flora Holland in Westland.

De winkeklare producten worden voorzien van een eigen etiket, DU-datum, EAN-code, verkoopprijs, vaasgarantie en een zakje bloemenvoeding. Omdat het verpakken bij ons in eigen beheer blijft, kunnen wij traceerbaarheid garanderen.

Onze producten leveren wij winkel klaar af met een eigen etiket, DU datum, EAN code, verkoopprijs, vaasgarantie en een zakje bloemenvoeding. Doordat wij verpakken in eigen beheer zijn wij in staat om de traceerbaarheid te volgen en te garanderen

Planten

Floramotion beschikt over een breed assortiment planten, waaronder bloeiende kamerplanten, groene planten, samengestelde plantenbakken, cadeauartikelen en tuinplanten. Naast het leveren van een totaalassortiment, is het ook mogelijk om een complete display samen te stellen, zodat de de consument keer op keer verrast wordt. Het complete assortiment kan worden voorzien van een eigen etiket, EAN-code, plantenpaspoort, DU-datum, verzorgingstips en meer.

Het enthousiaste en ervaren team van Floramotion ontzorgt u graag!

Rob Zwinkels

Directeur

rob@floramotion.nl

Home Layout
Home Layout
Home Layout
Home Layout
Home Layout

Jacqueline Eijgenraam

Home Layout
Home Layout
Home Layout

Jasper Zwinkels

Operationeel manager & Sales

jasper@floramotion.nl
+31 6 18 59 91 66

Home Layout
Home Layout
Home Layout

Art van Winden

Home Layout
Home Layout

Hans Post

Home Layout
Home Layout
Home Layout

Fabienne

Administratie & sales support

fabienne@floramotion.nl
+31 6 48 21 03 70

Home Layout
Home Layout
Home Layout